Vi deler vår kunnskap med deg

Swedol er en totalleverandør på verktøy, forbruksmateriell, arbeidsklær og verneutstyr. Sammen med Univern har vi kunnskapen du trenger for å lykkes med en trygg og effektiv arbeidshverdag.

Velg riktig belysning til kjøretøyet ditt

Velg riktig belysning

Ulike typer arbeidsoppgaver krever selvsagt ulike typer belysning. Alt fra faste lamper på en byggeplass til ekstra belysning på en gravemaskin. Bruker du feil type belysning risikerer du å blende kollegaene dine eller at andre ulykker kan skje på grunn av dårlig lysbilde.

Til artikkelen
ESSBOX oppbevaringssystem for festemidler

ESSBOX oppbevaringssystem

Med ESSBOX har du full oversikt og orden i det som ellers har lett for å bli småkaos. Utnytter du alle fordelene med ESSBOX, vil du spare mye tid i løpet av arbeidsdagen.

Til artikkelen
Pålitelig verktøy fra Milwaukee

Pålitelig verktøy fra Milwaukee

Andreas Bauer har lenge likt Milwaukee. Men helt frelst ble han da han ble overrasket av en seks meter høy vannsøyle på vei hjem fra en nattjobb.

Til artikkelen
Bygg verkstedet ditt opp som en proff

Racingproffens verksted

Racingføreren Johnny Nilsson vil ha like god oversikt over verktøyet sitt som han har over bilene sine. Det nyoppussede verkstedet ser ut som selve definisjonen av orden med verktøyoppbevaring fra AmPro.

Til artikkelen
Bytt dekkene dine selv

Smarte tips til hjulskift

Hos oss finner du det du trenger for et enkelt hjulskift på de fleste kjøretøy.

Til artikkelen
Tips til hvordan du tar vare på skallplaggene dine

Ta vare på skallplaggene dine

Syns du at skalljakken din puster dårligere med tiden? Eller er ikke membranbuksene dine like vanntette lenger? Det kan komme av at du har slurvet med vedlikeholdet. Her får du gode tips til hvordan du tar godt vare på dine skallplagg.

Til artikkelen
Vasker du bilen riktig?

Gjør bilvasken riktig

Mange av oss foretrekker fortsatt å vaske bilen selv hjemme i gårdsplassen. Da er det viktig at man tenker over hva man gjør slik at man ikke gjør mer skade enn nytte.

Til artikkelen
Vi tilbyr fallsikringskurs og et bredt sortiment av utstyr

Fallsikringskurs- trygghet i høyden

Vi tilbyr lovpålagt kurs innen bruk av personlig fallsikringsutstyr. Kurset dekker retningslinjene i Forskrift om utførelse av arbeid, samt OLF113 for offshorenæringen.For deg som jobber i høyden er det viktig å ha kunnskap om hvilke risikoer arbeidet medfører. Derfor er det avgjørende å ha en samarbeidspartner som kan bidra til trygghet i form av god kunnskap og rådgiving rundt personlig sikring.

Til artikkelen
Komplett verkstedsinnredning fra Ampro

Komplett innredning til verkstedet

Etter mange år blir selv det beste verkstedet slitent. Vi byttet ut innredningen i vårt serviceverksted og kunne samtidig forbedre verktøyskapene som selges i butikkene.

Til artikkelen
Balancehansker

Balance arbeidshansker

Hendene våre er et av de viktigste verktøyene vi har. De er utsatt for forskjellige typer risiko hver dag. Alt fra tørre, våte, kalde miljøer, samt risikomiljøer. Hendene våre er det verktøyet vi bruker til alle arbeidsoppgaver.

Til artikkelen
Kle deg lag på lag

Kle deg lag på lag

Ved kulde og skiftende temperaturer anbefaler vi at du kler deg etter lag-på-lag prinsippet. Flere lag gir deg større mulighet til å regulere riktig gjennom dagen.

Til artikkelen
Klestrykk

Når byttet du vernehjelm sist?

Har du gode rutiner for bytte a vernehjelm? Vi ser mange tilfeller hvor våre kunder bruker vernehjelmer som ikke er godkjent lenger.

Til artikkelen
Skopleie

Vedlikehold av vernesko-hva skal du tenke på?

Vernesko varer ikke evig, men riktig stell og vedlikehold kan gjøre at de holder lenger. Vi anbefaler alltid å følge produsentens bruksansvisning når det gjelder stell og renhold av våre vernesko.

Til artikkelen
Øyevern

Øyevern-vurdering av risiko

På arbeidsplassen finnes en rekke potensielle farer som kan føre til øyeskader og i verste fall redusert syn eller blindhet. Her er har vi satt fokus på noen av farene du bør være oppmerksom på.

Til artikkelen
Kundetilpasset forsyningskonsept

Autocrib- kundetilpasset forsyningskonsept

Vi leverer smarte, integrerte vareforsyningskonsept onsite hos våre kunder. Løsningen bidrar til reduserte lagerkostnader, forbedret produktivitet, og effektivisering av driften til våre kunder.

Til artikkelen
Produkter
Stores