MED ESSBOX HAR DU FULL OVERSIKT OVER FESTEMIDLENE


Du jobber bedre når du har kontroll og oversikt. Det sier Stian Nordpoll i Gripsgård Bygg AS. Han kjøpte sin første skruekoffert fra ESSVE for 10 år siden, og i dag har han 12-13 ESSBOX.

– Jeg klarer meg ikke uten, sier han.ESSBOX Mini hjelper deg holde orden på festemidlene

– Med ESSBOX har du full oversikt og orden i det som ellers har lett for å bli småkaos. Utnytter du alle fordelene med ESSBOX, vil du spare mye tid i løpet av arbeidsdagen.


Du slipper å lete etter riktig produkt, og du har alltid med et minilager av relevant sortiment til jobben du skal gjøre. Da blir du mer produktiv.


En stor del av året er det vått vær på Vestlandet. Stian er derfor glad i de resirkulerbare plastboksene til ESSVE. Med lokk!


– Holder jeg på med en jobb på et tak, kan jeg sette igjen pakker på taket uten at de er gått i oppløsning til neste morgen. Og lokket hindrer at skruene ligger i vann. Med ESSVE slipper du bryet med å bære med deg pakninger opp og ned. I tillegg slipper man skruer som flyter rundt. Det fører til mindre svinn, som er en fordel både for meg og miljøet!


Fakta om ESSBOX System:

Enkel og oversiktlig oppbevaring for festemidler

To ulike kofferter; MINI og Original

Resirkulerbare plastbokser i ulike størrelser

Innholdet velger du selv

Forenkler og effektiviserer hverdagen


Stian Nordpoll innrømmer at han er litt over gjennomsnittet opptatt av å ha det ryddig rundt seg. Han er også opptatt av å gjøre ting enkelt og rasjonelt. I firmabilen ligger ESSBOX-koffertene stablet og godt merket med ulikt innhold.


– Jeg blir stresset hvis det tar tid å finne produktene jeg skal bruke, og har alltid likt at ting er på stell med verktøy, utstyr og materiell. Derfor har jeg 12-13 ESSBOXer med ulikt innhold. Ikke alle er med i bilen til enhver tid, men jeg har alltid med meg en tom ESSBOX, som jeg fyller opp med det jeg vet jeg trenger den dagen. Da slipper jeg å springe frem og tilbake til bilen for å hente noe jeg mangler, avslutter Stian.


Les mer om ESSBOX-systemet her

Lithium-Ion batteri

Stian Nordpoll trives best med orden og oversikt. 
Produkter
Stores