Vi er Swedol

Vi er Swedol

Swedolkonsernet er multispesialisten for proffen. Vi tilbyr varer og tjenester av høy kvalitet på en enkel og proff måte.

Hos oss får du alltid hjelp til å finne rikig produkt, i tillegg til å få de beste råd og tips fra våre kunnskapsrike medarbeidere.

Vi tilbyr også service og tjenester som f.eks. slangepressing, produksjon av kjetting og trykk på dine arbeidsklær.


Butikker

Butikkene tilbyr kundene personlig service med kompetente og hjelpsomme medarbeidere som finner rett produkt ut ifra kundens behov. Vi tilbyr rask og lett tilgjengelig service og høy produkttilgjengelighet.


Utesalg

Gjennom utesalg når vi ut til kundene som har behov for mer tilpassede løsninger. Utesalg er også en viktig måte å bygge kunderelasjoner med både nye og eksisterende kunder. Med kompetente og engasjerte selgere kan Swedol være en komplett B2Bpartner.


E-handel

Med vår brukervennlige e-handel øker tilgjengeligheten for kundene. Kunden kan enklere se vårt unike sortiment med sin mobil, nettbrett eller data. Konsernet har en rekke satsinger innen e-handel.


Forhandler

I tillegg til våre butikker har vi ulike partnersamarbeid med forhandlere. Disse er ofte mindre bedrifter som f.eks. frittstående yrkesbutikker, bilverksteder eller byggvarehandel. Samarbeidene varierer men har alle som formål å nå ut til kunder som ellers ikke har mulighet til å handle hos oss.


Vi har nettbutikk og ca 100 butikker i Sverige, Norge, Finland og Estland under varemerkene Swedol, Grolls, Univern og Nima. Våre kunder befinner seg i ulike segmenter som f.eks. Bygg og Anlegg, Industri, Transport osv.

Samlet omsatte foretakene i Swedolkonsernet for 3,1 milliarder kroner 2017 og har ca 900 ansatte. Fra 1.april 2020 er Swedol en del av Momentum Group som er notert på NASDAQ Stockholm. Er du interessert i å lese mer om Swedols historie, hvordan vi jobber med bærekraft, se aksjekurser eller søke jobb så besøk vår konsernside på www.swedol.com

ENKELT- PROFT- HJERTE- DRIV!

Vi er svært stolte av å kunne presentere våre verdier for deg som vår kunde. Vil du lese mer om hva vi står for?Swedol - för dig som gör jobbet

Produkter
Stores