Tjenester

Swedol tilbyr et bredt og attraktivt sortiment tilpasset proffen. Men vi tilbyr også ulike tjenester som bidra til at din arbeidshverdag, med oss på laget, skal bli så enkel som mulig.

Sortimentet kombinerer kvalitet med prisbevissthet og omfatter alt fra hydraulikk til motorsager, fra vernesko til høytrykksvasker. Men Swedol er mye mer enn bare produktene vi selger. Vi tilbyr også en rekke tjenester som skal bidra til at du som bedriftseier, arbeidstaker eller privatperson skal få jobbe slik du vil uten at du må vente på verktøy eller service.

Hos oss finner du alt på ett sted- både verktøy, kjemikalier og arbeidstøy, men også servicen som dine maskiner behøver, fotskanning for å ta vare på dine føtter og klestrykk for profilering av ditt arbeidstøy. Her ser du en oversikt over de tjenester våre fleste butikker tilbyr . Slangepressing tilbys ikke hos Swedol Follo og Swedol Bergen.

Serviceverksted

Serviceverksted

Her kan vår dyktige servicemekaniker hjelpe deg med alt fra motorer og kompressorer til hydraulikk og trykkluftsmaskiner.

Til Serviceverksted
Slangepressing

Slangepressing

Du kan enkelt få kabel og hydraulikkslange presset etter dine ønsker hos de fleste Swedolbutikker. Kom innom, så hjelper vi deg!

Mer om Slangepressing
Klestrykk

Klestrykk

Vi hjelper deg gjerne med trykk av logo eller navn på alle klær du kjøper hos oss. Ta turen innom en av våre butikker, så hjelper vi deg.

Mer om Klestrykk
Fotskanning

Fotskanning

Smerter i føttene, knærne, ryggen eller skuldrene kan skyldes at du trenger bedre sko og innlegg. Vi hjelper deg finne det du trenger!

Mer om Fotskanning
Kjettingverksted

Kjettingverksted

Vårt kjettingverksted bygger dine løftekjettinger i butikk. Selvsagt i henhold til gjeldende regler og krav.

Til Kjettingverksted
Autocrib forsyningskonsept

Autocrib vareforsyningskonsept

Vi leverer smarte, integrerte vareforsyningskonsept onsite hos våre kunder. Løsningen bidrar til reduserte lagerkostnader, forbedret produktivitet, og effektivisering av driften til våre kunder.

Til Autocrib
Produkter
Stores